ورزشی

هاشمی: نیازمند نمایندگانی هستیم که دغدغه ورزش را داشته باشند/ نمی‌خواهیم تیم‌داری کنیم

۲۰:۲۶ – ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ ۸۶۷۹۴۵۱ ۲۰:۲۶ – ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ ۸۶۷۹۴۵۱ ورزشی سایر حوزه ها نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF هاشمی: نیازمند نمایندگانی هستیم که دغدغه ورزش را داشته باشند/ نمی‌خواهیم تیم‌داری کنیم هاشمی: نیازمند نمایندگانی هستیم که دغدغه ورزش را داشته باشند/ نمی‌خواهیم تیم‌داری کنیم ورزشی سایر حوزه ها نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

وزیر ورزش و جوانان گفت: نیازمند نمایندگانی هستیم که دغدغه ورزش را داشته باشند، افرادی که علاقه‌مند باشند، می‌توانند کمک زیادی به ورزش کشور کنند.

کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان با حضور در برنامه کادرفنی شبکه ورزش سیما به سئوالات در خصوص مسائل ورزش ایران پاسخ داد.

هاشمی در خصوص انتخابات مجلس و تاثیرات آن در ورزش اظهار داشت: ابتدا باید از همه مردم و جامعه ورزش بخواهم که پای صندوق‌های رای حضور داشته باشند، زیرا هر رای می‌تواند در سرنوشت مردم موثر باشد. در پی این موضوع، اقداماتی انجام دادیم که یکی از آن‌ها جانمایی یک صندوق مخصوص قهرمانان و خانواده ورزش ایران در ورزشگاه شیرودی است. انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در پیش داریم که در مجلس نقش موثری در ورزش می‌تواند وجود داشته باشد.

او ادامه داد: نیازمند نمایندگانی هستیم که دغدغه ورزش را داشته باشند، افرادی که علاقه‌مند باشند، می‌توانند کمک زیادی به ورزش کشور کنند. افرادی با تخصص ورزشی در بین نمایندگان دیده‌ام که می‌توانند با رای آوردن، راه جدیدی را به روی ما بگشایند. البته نمایندگانی می‌خواهیم که در همه امور کشور کمک کنند و واقعا خادم مردم باشند. هر چقدر پشتوانه رای مردم بیشتر باشد، مجلس قوی‌تری نیز خواهیم داشت. هر حوزه و وزارت‌خانه‌ای در قالب یک کمیسیون کار‌های خودش را جلو می‌برد و ما نیز زیر نظر کمیسیون فرهنگی هستیم. موضوعات تخصصی ما نیز در کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مطرح می‌شود و نظرات در آن کمیسیون، کارشناسی شده و از آن ظرفیت می‌توانیم استفاده کنیم.

در سال ۱۴۰۳ هر فدراسیون، اساسنامه مختص خودش را خواهد داشت

وزیر ورزش و جوانان در خصوص اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی گفت : اساسنامه‌ها در حال اصلاح است و در حال برنامه‌ریزی هستیم در سال ۱۴۰۳ هر فدراسیون، اساسنامه مختص خودش را داشته باشد تا مشکلات و دغدغه‌ها حل شود.

دغدغه‌های بین المللی را می‌دانم

او با بیان اینکه برخی فدراسیون‌ها در دیوان عالی ورزش، پرونده دارند، گفت: نامزد‌های احراز پست ریاست این فدراسیون‌ها به روند انتخابات اعتراض کردند و همچنان حق تجدید نظر پابرجاست، ما هم منتظریم تا حل شود. با فدراسیون‌های جهانی، چالش‌های زیادی نداریم، ولی تفاوت‌های کوچکی در اساسنامه‌ها وجود دارد. مثلا بر سر یک عضو مجمع ممکن است که تفاوت وجود داشته باشد که در برخی از آن‌ها اگر دفاع خوبی ارائه بدهیم، قبول می‌شود و قابل حل شدن است؛ در نهایت رایزنی نیاز دارد. با توجه به اینکه یک دوره رئیس کمیته ملی بودم، دغدغه‌های بین المللی را می‌دانم.

هاشمی عنوان کرد: به واسطه شغلم باید همه فدراسیون‌ها را دوست داشته باشم، ولی اگر بپرسید به چه فدراسیون‌هایی باید بیشتر توجه شود؟ در پاسخ رشته‌های پایه و پر مدال مثل شنا، ژیمناستیک، قایقرانی، کشتی و. را نام می‌برم. البته در بحث مداخله در فدراسیون‌ها هیچ حقی نداریم و خود مسئولان فدراسیون باید امور را مدیریت کنند.

میزبانی از رویداد‌های بین‌المللی مهم است

هاشمی در خصوص اخذ میزبانی های ورزشی توسط فدراسیون های ورزش گفت: میزبانی از رویداد‌های بین‌المللی مهم است و اقدام بسیار خوبی خواهد بود. هر فدراسیونی در این زمینه، کمک خواسته ما حمایت کرده‌ایم. در واقع سیاست کشور، گرفتن میزبانی رویداد‌های ورزشی است. مخصوصا میزبانی ورزش‌های، تک رشته‌ای؛ در گرفتن میزبانی‌های چند رشته‌ای، مشکلاتی داریم، ولی همین میزبانی دومیدانی قهرمانی آسیا خیلی برای ورزشکاران دختر ما خوب شد. میزبانی در بحث بین‌الملل خیلی موثر است و از این ظرفیت خوب همیشه حمایت می‌کنیم.

در حال حاضر ۳۴۲۸ پروژه نیمه تمام داریم

وزیر ورزش و جوانان در خصوص پروژه های ورزشی در کشور گفت: از زمانی که آمدم هیچ پروژه‌ای را کلنگ نزدیم و در حال بررسی پروژه‌های نیمه تمام هستیم تا آن‌ها را به پایان برسانیم. در حال حاضر ۳۴۲۸ پروژه نیمه تمام داریم که برخی از سال ۸۲، کلنگ‌زنی شده که تعدادی از آن‌ها شاید از رده خارج شده‌اند. با جلسات و هماهنگی‌هایی که داشتیم، به تصویب رساندیم که هیچ پروژه جدیدی کلنگ‌زنی نشود تا به پروژه‌های قبلی برسیم. اول از همه به سراغ آمایش سرزمینی رفتیم تا همه مردم کشور را تحت پوشش داشته باشد. می‌خواهیم به تعادل و عدالتی برسیم که همه از سخت افزار‌های ورزشی استفاده کنند. این اشتباه است که در یک نقطه‌ای ورزشگاهی ساخته شود که حتی تا سال‌های آینده نیز پر نمی‌شود.

هاشمی ادامه داد: در بین این پروژه‌ها، آن‌هایی را که بالای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند را زیر نظر گرفتیم تا با منابع محدود بتوانیم تمام کنیم. در بخش‌های دیگر نیز به دنبال استفاده از بخش خصوصی هستیم تا پای کار بیایند و پروژه‌های دیگر را نیز بتوانیم به اتمام برسانیم. در شورای عالی ورزش به این مسئله توسط رئیس جمهور تاکید شد تا با روش‌های مختلف، پروژه‌ها و سخت‌افزار‌ها را به بخش خصوصی بسپاریم تا از آن استفاده کرده و حتی درآمد هم کسب کنند. این کار را شروع کردیم، ولی معایبی نیز وجود دارد. مثلا بخش خصوصی به سراغ مناطق محروم و کم‌برخوردار نمی‌رود و تصویب کردیم که دولت باید ظرفیت خود را در این مسئله هزینه کند.

نتیجه در بحث بازی‌های آسیایی قابل پیش‌ببینی بود

هاشمی در خصوص عملکرد کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو، توضیح داد: نتیجه در بحث بازی‌های آسیایی قابل پیش‌ببینی بود و راضی نبودیم. این مسئله یک پروسه ۸ ساله نیاز دارد و یک شبه مدال به دست نمی‌آید. از قبل چنین نتیجه‌ای پیش‌بینی شده بود ولی اتفاقات خوبی در پینگ‌پنگ و ژیمناستیک داشتیم که نباید از چشم مدیریت ورزشی دور بماند. در المپیک پیش‌رو، ۱۴ سهمیه تا الان گرفته‌ایم.

باید جایگاه ورزش کشور را بدانیم و توقع بیش از اندازه ایجاد نکنیم

وی تصریح کرد: بعد از شکست، هر کسی در چارچوب مسئولیت خود باید پاسخگو باشد و در وهله اول فدراسیون‌ها و مربیان هستند. کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش هم با سیاست‌هایی که تدوین کرده‌اند، باید پاسخگو باشند. بعد از ۱۵ سال، ناوگان کاروان اعزامی کشور را بهینه‌سازی می‌کنیم. برای المپیک پاریس، به صورت اختصاصی به همراه کمیته ملی المپیک با فدراسیون‌ها جلسه داریم که برخی از آن‌ها برگزار شده است. رشته‌هایی را اولویت قرار دادیم که شانس کسب سهمیه المپیک را دارند و در حال رفع دغدغه‌های کاروان هستیم. باید جایگاه ورزش کشور را بدانیم و توقع بیش از اندازه ایجاد نکنیم.

در باد رنگینگ آسیا خوابیدیم و باید از فکر آن خارج شویم

هاشمی در خصوص تعامل با فدراسیون فوتبال گفت: فوتبال رشته تخصصی من است و خیلی به آن علاقه دارم. قبلا در پست هافبک راست بازی می‌کردم اما این که کم‌تر اظهار نظر می‌کنم به علت احترام و شرایط خاص این رشته در کشور است. می‌خواهم کارشناسان این رشته خودشان کار را جلو ببرند و حس می‌کنم که می‌توانستیم نتایج بهتری در آسیا داشته باشیم. یک حرکت سینوسی داشتیم و در بازی مقابل ژاپن، اوج بازی ایران را دیدیم که امیدوار کننده بود. قابل پیش‌بینی بود که وقتی با میزبان روبه‌رو شویم، نتوانیم پیروز شویم. برد و باخت در ورزش وجود دارد و در فوتبال نیز بیشتر نمود دارد. باید عمقی‌تر به فوتبال نگاه کنیم تا مشکلات حل شود. حس می‌کنم در باد رنگینگ آسیا خوابیدیم و باید از فکر آن خارج شویم. این‌ها مسائلی نمادین است و نباید فریبش را بخوریم. تیم ملی خوب از دل باشگاه‌های قوی بیرون می‌آید و این ضعف باید بر طرف شود تا دیگر دولت تیم‌داری نکند.

وزیر ورزش و جوانان در خصوص مالکیت مشترک استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: در بحث حرفه‌ای سازی فقط موضوع مالکیت‌ها به وزارت ورزش مربوط است و آن را حل می‌کنیم. اصلا نمی‌توانیم کمک مالی به باشگاه‌ها داشته باشیم و ما هم نمی‌خواهیم تیم‌داری کنیم. اگر در این مسئله موفق باشیم مشکلات مخاطبین و هواداران حل شود. تا قبل از موعد مقرر برای تحویل اسناد حرفه‌ای، این مشکل را حل می‌کنیم.

او خاطرنشان کرد: ورزشگاه آزادی اگر نیاز به حمایت دارد که درست شود، آن را پیگیری می‌کنیم تا این مشکلات نیز برطرف گردد. این تیم‌ها باید به بخش خصوصی و مردم واگذار شود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا