نیازمند: بیتاب دیدن هواداران پرسپولیس هستم
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال نیازمند: بیتاب دیدن هواداران پرسپولیس هستم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۹:۲۷ – ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۸۹۵۲۸۶۵ ۱۹:۲۷ – ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۸۹۵۲۸۶۵ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال نیازمند: بیتاب دیدن هواداران پرسپولیس هستم
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
دروازهبان جدید پرسپولیس پس از امضای قرارداد با این تیم، گفت: برای انجام اولین بازی و دیدن هواداران بیتاب هستم.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه – پیام نیازمند، دروازهبان ملی پوش سپاهان بعد از پیوستن به تیم فوتبال پرسپولیس اظهار کرد: من خیلی ذوق زده و هیجان زده هستم. در چند روز گذشته که صحبت از حضورم در پرسپولیس بود هواداران سرخپوش به من لطف داشتند و خیلی دوست داشتند که خیلی زود این اتفاق بیفتد و جا دارد در اینجا از رضا درویش تشکر کنم. فکر میکنم در ۳ سال گذشته پیگیر این انتقال بود و از زمانی که من در لیگ پرتغال بودم، هر سری و به دلیلی این اتفاق نمیافتاد و مدیرعامل پرسپولیس این دفعه خیلی زحمت کشید و ممنونش هستم. من بیتاب هستم که اولین بازی خود را برای پرسپولیس انجام بدهم و هواداران پرسپولیس را ببینم.
نیازمند گفت: جدا از مسائل فنی، از لحاظ مسائل روحی و روانی احمدرضا عابدزاده زبانزد بوده است. عابدزاده الگوی من در فوتبال ایران است و چندین بار هم او را دیدهام و ارادتمند خودش و امیر پسرش هستم.