درویش از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال درویش از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۲۱:۱۲ – ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ ۸۹۴۰۱۶۰ ۲۱:۱۲ – ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ ۸۹۴۰۱۶۰ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال درویش از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس که در روزهای اخیر با انتقادات تند هواداران این تیم مواجه شده است، از سمتش استعفا کرد.
باشگاه خبرنگاران جوان – عملکرد نه چندان خوب پرسپولیس در فصل جاری صدای هواداران این تیم را درآورده است.
شکست در سوپرجام، حذف از لیگ نخبگان آسیا و جام حذفی و همچنین نتایج ضعیف در لیگ برتر باعث شده است تا پرسپولیس وارد بحران جدی شود.
هواداران این تیم که از عملکرد ضعیف قرمزپوشان به شدت شاکی هستند، رضا درویش، مدیرعامل این باشگاه را عامل ناکامیهای این تیم میدانند و در روزهای اخیر خواستار جدایی وی از جمع سرخپوشان شدند.
در پی این انتقادات، درویش امروز در جلسهای که در باشگاه پرسپولیس برگزار شد از سمت خود به عنوان مدیرعامل قرمزپوشان استعفا کرد.
قرار است ظرف چند روز آینده هیات مدیره باشگاه پرسپولیس درباره استعفای وی تصمیمگیری کند.