دکتر حسین بهاروند باب مسیر سریالسازی درباره قهرمانان ملی را گشود

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو و تلویزیون دکتر حسین بهاروند باب مسیر سریالسازی درباره قهرمانان ملی را گشود نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۲۱:۲۵ – ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ ۸۹۳۷۵۷۱ ۲۱:۲۵ – ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ ۸۹۳۷۵۷۱ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو و تلویزیون دکتر حسین بهاروند باب مسیر سریالسازی درباره قهرمانان ملی را گشود
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
ساخت مجموعه تلویزیونی «ذهن زیبا» برای ترسیم زندگی دکتر حسین بهاروند، محقق برجسته ایرانی را میتوان نقطه شروعی برای سریالسازی درباره قهرمانان ملی کشور دانست.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی – دستاندرکاران مجموعه تلویزیونی «ذهن زیبا» با حضور در واحد ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) به سوالات مخاطبان پاسخ دادند و بعد از آن در مرکز همایشهای سازمان صداوسیما با حضور پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی تقدیر شدند.
سریال «ذهن زیبا» اقتباسی آزاد از زندگی دکتر حسین بهاروند، محقق برجسته ایرانی در حوزه زیستشناسی است که چالشهای علمی و ذهنی او را به تصویر کشیده است.
رئیس رسانه ملی ضمن تشکر از عوامل سازنده «ذهن زیبا» درباره ساخت آثار نمایشی پیرامون قهرمانان ملی گفت: اگر قهرمانان سرزمینمان را بشماریم، شاید تا یک قرن باید نام آنها را به زبان آوریم. هر چقدر خدا به ما در ساخت این نوع آثار توفیق دهد، میتوانیم به نسل جوان امید دهیم که میتوانند مثل دکتر بهاروند شوند.
جبلی ادامه داد: ما باید قدردان دو نعمت بزرگ باشیم. یک نعمت وقوع انقلاب اسلامی است، که ثمره افتخارآمیز آن جهاد دانشگاهی است و یکی از نمادهای پر افتخار انقلاب اسلامی است. جهاد دانشگاهی شعار «ما میتوانیم» را که نتیجه خودباوری است، نشان داد. نعمت دومی که باید شکرگزار آن بود، نعمت وجودِ حضرت امام خامنهای است. اگر جهاد دانشگاهی وجود دارد، بخاطر توجه خاص رهبری بوده است. اگر کشور در حوزههای پر افتخاری همچون هستهای، پیشرفتهای دفاعی، زیست تکنولوژی و … پیشرفت کرده است، بخاطر حضور و حمایت رهبر انقلاب بوده است. نعمت دیگر وجود افتخاراتی مانند دکتر بهاروند است، که خداوند حضورشان را بر ما ارزانی داشته است.
دکتر بهاروند با بیان اینکه من لایق این صحبتها نبوده و نیستم، افزود: من حسین بهاروند هستم، به من پروفسور نگویید! این کلمه بین من و دوستانم فاصله میاندازد. این کلمات زیورآلات است. روزی که عوامل سریال برای گفتوگو نزد من آمدند، چند نکته را به آنها گفتم. اول اینکه «ذهن زیبا» به گونهای ساخته شود که مبنایش امید و حرکت باشد. من به دوستان گفتم از من بت نسازید؛ چراکه من یک آدم معمولی هستم. پس هیچ چیز عجیبی نسازید، که دست نیافتنی باشد.
محقق برجستهی ایرانی افزود: فراموش نکنید منِ حقیر از صنف علمی کوچکترینم. هنوز عزیزان دیگری هستند که مایه خیر و برکتاند و ما آنها را نمیشناسیم. نکته دیگر این است که فراموش نکنیم ما روی دوش دیگران بالا آمدیم. پس اگر من به اینجا رسیدم بخاطر خودم نیست، بخاطر تیمم است. خداوند این لطف را داشت که در بستر رویان و با دانشمندان و دانشجویان مختلف کار کنم. معتقدم که آدمهای معمولی بیشترین تاثیر را بر افراد میگذارند.
بعد از این صحبتها اظهارات اساتید دانشگاهی پخش شد و بعد از آن نوبت به صحبت عوامل سریال و منتقدان رسید.
امیرعلی دانایی، بازیگر نقش دکتر حسین بهاروند با بیان اینکه خیلیها از من میپرسند چه شد بازی در این نقش را پذیرفتم، گفت: من از ابتدا برای شروع همکاری مطمئن نبودم. اما فرهیختگی دکتر بهاروند سبب شد این نقش را بپذیرم.
دانایی ادامه داد: در ابتدا فیلمنامهای نوشته شد که مورد قبول ایشان نبود. دکتر بهاروند میگفت من یک فرد علمی هستم و به کشورهای مختلف سفر میکنم. چرا باید مرا به عنوان یک فرد امنیتی معرفی کنید. من هم معتقدم چرا باید شخصیتهای علمی، فرهنگی و هنری کشورمان را به یک سیستم وصل کنیم. بعد از مخالفت دکتر بهاروند فیلمنامه دیگری نوشته شد که من هم از آن رضایت دارم. بیشتر تماسهای مردمی هم از کودکانی بود که میخواستند دکتر شوند.
محمدرضا خردمندان، کارگردان با اشاره به اینکه این سریال زحمت گروهی یک تیم ۶۰ نفره است، افزود: به نظرم آقای دکتر فداکاری کردند،که ما به زوایای زندگی ایشان نزدیک شویم. فکر میکنم آقای دکتر با نگاه محبتآمیز به ما نگاه کرد. اگر ایشان سرسختانه به ساخت مجموعه نگاه میکرد، «ذهن زیبا» ساخته نمیشد.
خردمندان با بیان اینکه مخاطب اصلی این سریال نوجوانان هستند، گفت: ما از پیش تولید مجموعه فکر کردیم که کدام گروه سنی را هدف قرار دهیم. بعد از آن به فکر نوجوانان افتادیم. بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد مخاطبان ۱۶۲ را نوجوانان تشکیل میدادند.