ورزشی

حسن روشن: جام جهانی هم یک جنگ است، نباید عقب نشینی کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال حسن روشن: جام جهانی هم یک جنگ است، نباید عقب نشینی کنیم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۵:۴۷ – ۰۸ فروردین ۱۴۰۵ ۹۰۶۹۶۲۱ ۱۵:۴۷ – ۰۸ فروردین ۱۴۰۵ ۹۰۶۹۶۲۱ حسن روشن: جام جهانی هم یک جنگ است، نباید عقب نشینی کنیم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال حسن روشن: جام جهانی هم یک جنگ است، نباید عقب نشینی کنیم حسن روشن: جام جهانی هم یک جنگ است، نباید عقب نشینی کنیم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

بازیکن تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۱۹۷۸ گفت: به اعتقاد من باید در جام جهانی حضور داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان – حسن روشن مربی و پیشکسوت فوتبال و زننده اولین گل ایران در تاریخ جام‌های جهانی با حضور در تلویزیون گفت: من معتقدم باید در جام جهانی حضور داشته باشم و این هم در بخش خودش قابل اهمیت است و باید برویم و بجنگیم.

روشن ادامه داد: به نظر من عقب نشینی از جام جهانی از عقب نشینی در جنگ هم بدتر است ما باید برویم در آمریکا و کسی جرات ندارد امنیت بازیکنان ما را به خطر بیندازد.

وی افزود: در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین شرایط داخلی خوبی نداشت و انقلاب شده بود و برخی معتقد بودند باید جام جهانی را از این کشور بگیرند، اما ما رفتیم و هر بازیکن هم ۲ محافظ داشتیم و بقیه کشور‌ها هم به همین شکل، اما رفتیم و بازی کردیم و به اعتقاد من در این جام جهانی هم باید حضور داشته باشیم.

پیشکسوت باشگاه استقلال با تأکید بر مسئولیت اجتماعی ورزشکاران، از سکوت و مواضع دوپهلو برخی چهره‌ها انتقاد کرد و تأکید کرد که اهالی ورزش «بدهکار مردم» هستند و نباید در بزنگاه‌ها سکوت کنند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا