۲ بازیکن ازبکی پرسپولیس به بازی با چادرملو میرسند

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال ۲ بازیکن ازبکی پرسپولیس به بازی با چادرملو میرسند نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۰۷:۲۸ – ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ ۹۰۵۰۶۹۷ ۰۷:۲۸ – ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ ۹۰۵۰۶۹۷
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال ۲ بازیکن ازبکی پرسپولیس به بازی با چادرملو میرسند
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
اوستون اورونوف و ایگور سرگیف بازیکنان ازبکستانی پرسپولیس می توانند برابر چادرملو اردکان بازی کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه – تیم فوتبال پرسپولیس در حالی روز سه شنبه در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال به مصاف تیم فوتبال چادر ملو اردکان میرود که اوستون اورونوف و ایگور سرگیف بازیکنان ازبکی خود را در اختیار خواهد داشت.
اوستون اورونوف ستاره ازبکی پرسپولیس در دیدار با فولاد خوزستان دچار مصدومیت جزئی شده بود و در ابتدای نیمه دوم تعویض شد، اما به نظر نمیرسد، مشکلی برای بازی با چادرملو داشته باشد.
همچنین ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی پرسپولیس نیز که در بازی مقابل سپاهان اخراج شده بود برای بازی مقابل چادرملو مشکلی نخواهد داشت و با صلاحدید کادر فنی میتواند بازی کند.



