ورزشی

کشف دوربین مخفی در رختکن زنان فوتبالیست

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی دنیای ورزش رسوایی در فوتبال اروپا؛ کشف دوربین مخفی در رختکن زنان فوتبالیست نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۲:۲۲ – ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ۹۰۵۶۷۹۴ ۱۲:۲۲ – ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ۹۰۵۶۷۹۴ کشف دوربین مخفی در رختکن زنان فوتبالیست نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی دنیای ورزش رسوایی در فوتبال اروپا؛ کشف دوربین مخفی در رختکن زنان فوتبالیست کشف دوربین مخفی در رختکن زنان فوتبالیست نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

فردی که در رختکن فوتبالیست‌های زنان اتریشی دوربین مخفی گذاشته بود شناسایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از گاردین؛ مردی که متهم به داشتن فیلم‌های دوربین‌های مخفی در رختکن تیم زنان آلتاخ در کشور اتریش بود هفته آینده در دادگاه حاضر می‌شود و این پرونده در روز‌های اخیر فوتبال اتریش را تحت تاثیر قرار داده است.
به گفته دفتر دادستانی عمومی فلدکیرش، حدود ۳۰ زن در این فایل‌های صوتی شناسایی شده‌اند و برخی از آنها در حال بررسی طرح دعوی مدنی علیه متهم هستند. یکی از بازیکنان که به طور ناشناس با مارکوس کراوتبرگر، خبرنگار روزنامه فورآرلبرگر ناخریشتن، در ماه نوامبر صحبت کرد، گفته است که بازیکنان از طریق رسانه‌ها از جرایم ادعایی مطلع شده و سپس به جلسه‌ای فراخوانده شده‌اند. او گفت: «ما کاملاً شوکه شده بودیم.

او توضیح داد که چگونه بازیکنان سعی در هضم آنچه اتفاق افتاده داشته‌اند، اما گفت یک چیز قطعی است: این مدت زیادی طول خواهد کشید و روز‌های خوب و بدی در آینده وجود دارد و وقتی این اتفاق افتاد به این فکر می‌کنیم که آنچه اینجا اتفاق افتاده چقدر چندش‌آور و وحشتناک بوده است.
کراوتبرگر پوشش خبری رسوایی در آلتاخ را رهبری کرده است، اما می‌گوید این کار همیشه آسان نبوده است. او می‌گوید: «چندین بازیکن پیش من آمدند و می‌خواستند داستان‌هایشان را تعریف کنند، چون نمی‌خواستند کم‌اهمیت جلوه داده شود. مهم است که آنچه اتفاق افتاده را برجسته کنیم. بعد از اینکه اولین مقاله را با یکی از بازیکنان منتشر کردیم، گرفتن پاسخ از باشگاه دشوارتر شده است.

کشف دوربین مخفی در رختکن زنان فوتبالیست
این ماجرا عواقب زیادی داشته است، به طوری که میکایلا اشمیت، وزیر ورزش، این جرایم ادعایی را «نفرت‌انگیز» خواند او گفت: اگر ورزشکاران زن حتی به خاطر یک مقام رسمی در رختکن خود هم امنیت ندارند، پس هیچ جایی برای ایستادن آن مقام وجود ندارد و من امیدوارم که مقامات تحقیقات کاملی انجام دهند و باشگاه نیز به طور کامل اوضاع را بررسی کند.
این مرد به سوءاستفاده از دستگاه‌های ضبط طبق ماده ۱۲۰ قانون جزای اتریش و استفاده از محتوای سوءاستفاده مبتنی بر تصویر ماده ۲۰۷ متهم شده است و مشخص نیست که آیا او این محتوا را مشاهده، نگهداری یا تولید کرده است؟ باشگاه آلتاخ نیز در اینباره بیانیه‌ای صادر کرده است و در انتظار تشکیل دادگاه فرد متهم هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا