ورزشی

کری خوانی در تمرین پرسپولیس با حضور گولسیانی و گندوز

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال کری خوانی در تمرین پرسپولیس با حضور گولسیانی و گندوز نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۶:۲۸ – ۱۹ دی ۱۴۰۳ ۸۸۹۵۶۱۲ ۱۶:۲۸ – ۱۹ دی ۱۴۰۳ ۸۸۹۵۶۱۲ کری خوانی در تمرین پرسپولیس با حضور گولسیانی و گندوز نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال کری خوانی در تمرین پرسپولیس با حضور گولسیانی و گندوز کری خوانی در تمرین پرسپولیس با حضور گولسیانی و گندوز نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس امروز در زمین شماره ۳ مجموعه ورزشی آزادی و با ترکیب کامل بازیکنان خارجی برگزار شد.

سرخپوشان ایران امروز هم تمرین خود را در زمین شماره ۳ انجام دادند. این تمرین بعد از گرم کردن آغاز شد و ۷۰ دقیقه به طول انجامید.

برنامه امروز ۲ بخش کلی داشت. در بخش ابتدایی بازیکنان به تمرینات بدنی چون کار با وزنه و تجهیزات پرداختند و در بخش دوم؛ پاسکاری کوتاه و ترکیبی و فوتبال درون تیمی به انجام رسید.

گئورگی گولسیانی و آلکسی گندوز طبق هماهنگی قبلی از امروز به تمرینات اضافه شدند. با تکمیل شدن جمع خارجی‌ها، رقابت بین بازیکنان هم بیشتر بالا گرفت و همین امر کری خوانی در جریان بازی فوتبال را بیشتر کرد که در نهایت قرمز‌ها پیروز شدند.

گفتنی است؛ وحید امیری همچنان انفرادی تمرین می‌کند و البته ملی‌پوشان جوان هم به جهت حضور در اردوی تیم ملی، غایب تمرینات هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا