ورزشی

کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان: به نیابت از شهدا می‌جنگیم

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان: به نیابت از شهدا می‌جنگیم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۱:۲۶ – ۰۳ تير ۱۴۰۴ ۸۹۶۶۹۹۸ ۱۱:۲۶ – ۰۳ تير ۱۴۰۴ ۸۹۶۶۹۹۸ کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان: به نیابت از شهدا می‌جنگیم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان: به نیابت از شهدا می‌جنگیم کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان: به نیابت از شهدا می‌جنگیم نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان با اشاره به دیدار‌های بدون باخت این تیم تا مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی جهان گفت: به نیابت از شهدا به تلاش و جنگیدن با رقبا ادامه می‌دهیم تا قهرمان شویم و پرچم کشورمان را به اهتزاز درآوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان – علی‌اکبر احمدوند کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان با اشاره به دیدار‌های این تیم در مرحله گروهی و یک چهارم رقابت‌های قهرمانی جهان که همگی با برد به پایان رسید، گفت: برای شرکت در این رقابت‌ها از ماه‌ها پیش وارد اردو شدیم و با برنامه‌های منظم و متوالی که داشتیم، به آمادگی لازم برای حضور در این رقابت‌ها رسیدیم.

وی تصریح کرد: علاوه بر این، برای این دوره رقابت‌ها ترکیب تیم جوانتر شد. حضور بازیکنان جوانِ اضافه شده در کنار بازیکنان با تجربه‌تر کمک کرد تا در دیدار‌هایی که تا به این مرحله داشتیم، عملکرد خوبی برابر حریفان داشته باشیم و همه را با برد به پایان برسانیم.

احمدوند تاکید کرد: همزمان با آغاز مسابقات قهرمانی جهان در ایتالیا کشورمان درگیر یک جنگ تحمیلی از سوی رژیم صهیونیستی شد، این موضوع انگیزه بیشتری به من و هم تیمی‌هایم داد تا برای قهرمانی دوباره و بر سر زبان انداختن نام ایران، تلاش بیشتری داشته باشیم.

این ملی‌پوش فوتسال ناشنوایان با اشاره به دیدار روز چهارشنبه برابر کرواسی در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان خاطرنشان کرد: باید در این بازی هم برنده شویم تا به فینال برسیم، در مرحله نهایی هم فرقی ندارد با چه تیمی رو‌به‌رو شویم، باید برنده شویم. برای اینکه پرچم کشورمان را این‌بار در ایتالیا به اهتزاز درآوریم، تا پای جان می‌جنگیم.

کاپیتان تیم ملی فوتسال ناشنوایان تاکید کرد: پیروزی در همه بازی‌های اخیر را به شهدای کشورمان که در این چند روز در راه وطن جان خود را از دست دادند، تقدیم کردیم. در دو بازی باقی مانده هم به یاری خدا و به نیابت شهدا وارد زمین می‌شویم. این شرایط ما را مصمم‌تر کرده تا قهرمان شویم و کشورمان در میدان ورزشی سربلند کنیم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا