ورزشی

پاکدل: روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را به دنیامالی گفتند

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال پاکدل: روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را به دنیامالی گفتند نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۵:۰۳ – ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ۸۹۲۸۰۲۶ ۱۵:۰۳ – ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ۸۹۲۸۰۲۶ پاکدل: روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را به دنیامالی گفتند نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال پاکدل: روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را به دنیامالی گفتند پاکدل: روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را به دنیامالی گفتند نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

رئیس فدراسیون هندبال گفت: روسای فدراسیون‌ها دغدغه هایشان را گفتند و آقای وزیر بعضی‌ها را جواب دادند و بعضی را نیز یادداشت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مسیح درخشنده – علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال پس از برگزاری نشست مشترک احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان و روسای فدراسیون‌های ورزشی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: جلسه بسیار خوبی بود و ما خیلی نیاز داریم که از این جلسات داشته باشیم تا روسای فدراسیون‌ها مشکلات شان را بیان کنند. تیم وزارت ورزش تیم همراهی است و خود وزیر نیز و معاونین ایشان در راستای توسعه ورزش قهرمانی و همگانی درحال تلاش هستند. مشکلاتی نیز است که امروز بخشی از آن‌ها توسط روسای فدراسیون‌ها مطرح شد.

او درخصوص انتقادات علیرضا دبیر در این جلسه بیان کرد: یک سری مسائل است که آقای وزیر خواستند بررسی کنند و انتقاد خاصی نبود و یک سری مشکلات است که طبیعی هم است و آقای دبیر هم دغدغه هایشان را مطرح کردند و روسای دیگر فدراسیون‌ها هم دغدغه هایشان را گفتند و آقای وزیر بعضی‌ها را جواب دادند و بعضی را نیز یادداشت کردند.

پاکدل خاطرنشان کرد: چیزی که مهم است وحدت و همدلی ورزش کشور است که ان شاالله با درایت دنیامالی تداوم داشته باشد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا