ورزشی

نهمی تیم ملی هندبال پسران ایران در قهرمانی جهان

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی توپ و تور نهمی تیم ملی هندبال پسران ایران در قهرمانی جهان نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۲۳:۰۷ – ۰۹ آبان ۱۴۰۴ ۹۰۲۰۲۶۰ ۲۳:۰۷ – ۰۹ آبان ۱۴۰۴ ۹۰۲۰۲۶۰ نهمی تیم ملی هندبال پسران ایران در قهرمانی جهان نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی توپ و تور نهمی تیم ملی هندبال پسران ایران در قهرمانی جهان نهمی تیم ملی هندبال پسران ایران در قهرمانی جهان نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF

تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران با کسب سومین پیروزی به کار خود در مسابقات قهرمانی جهان پایان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان – تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران امشب در آخرین بازی خود در جریان مسابقات جهانی ۲۰۲۵ مراکش، برای کسب مقام نهم جهان به مصاف پورتوریکو رفت و با نتیجه ۴۲ بر ۳۰ به پیروزی رسید.

ملی‌پوشان ایران که پیش از این در جریان دیدار‌های مرحله گروهی پورتوریکو را شکست داده بودند، یکبار دیگر مقابل این تیم با نتیجه ۴۲ بر ۳۰ به پیروزی رسیدند. امیرحسین ثمربخش به عنوان بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شد.

تیم ملی هندبال زیر ۱۷ سال ایران که با قهرمانی در نخستین دوره مسابقات هندبال قهرمانی آسیا به رقابت‌های جهانی در این رده سنی راه یافته بود، در مرحله گروهی با آلمان، آرژانتین و پورتوریکو همگروه بود که با دو شکست و یک پیروزی به مرحله رده‌بندی راه یافت و در این مرحله کره‌جنوبی، نایب قهرمان آسیا، را شکست داد.

پسران ایران در نهایت امشب برای کسب رده نهم مقابل پورتوریکو به میدان رفتند و با کسب سومین پیروزی به کار خود در این مسابقات پایان دادند.

نخستین دوره مسابقات هندبال قهرمانی زیر ۱۷ سال جهان به میزبانی مراکش فردا شب با برگزاری دیدار‌های رده‌بندی و فینال به پایان می‌رسد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا