غلامرضا فرخی به مدال طلا دست یافت

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی رقابتهای کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ غلامرضا فرخی به مدال طلا دست یافت نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۲۱:۲۱ – ۲۹ مهر ۱۴۰۴ ۹۰۱۶۵۷۴ ۲۱:۲۱ – ۲۹ مهر ۱۴۰۴ ۹۰۱۶۵۷۴ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی رقابتهای کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ غلامرضا فرخی به مدال طلا دست یافت
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
غلامرضا فرخی به مدال طلا رقابتهای کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان در صربستان دست یافت.
باشگاه خبرنگاران جوان – در ادامه رقابتهای کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان به میزبانی شهر نووی ساد صربستان، در فینال وزن ۸۷ کیلوگرم غلامرضا فرخی با نتیجه ۱۰ بر صفر ایوان چمیر از اوکراین را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.
او در دور اول با نتیجه ۸ بر صفر لاچین والیف از آذربایجان را مغلوب کرد. وی در دور دوم با نتیجه ۹ بر ۱ مرادجان علیمجانوف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت.
فرخی در این دیدار با نتیجه ۸ بر صفر برابر لئون ریوالتا از ایتالیا پیروز شد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر پایتون جاکوبسون از آمریکا را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت.