اجتماعی

سرانه مصرف ماهی در ایران ۱۲ کیلوگرم است!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، رضا بهراملو در جلسه هماهنگی جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی استان همدان با بیان اینکه در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی در استان اقدامات درخوری صورت گرفته است افزود: در تلاشیم با افزایش تولید، افزایش سرانه مصرف نیز محقق شود و از ۸.۵ کیلوگرم در استان به متوسط کشوری و جهانی نزدیک شویم.

وی یکی از اولویت‌های سازمان را توسعه صنعت شیلات و پرورش آبزیان در استان دانست و گفت: یکی از برنامه‌های ویژه جهاد کشاوری در راستای مصرف آبزیان، فرهنگ‌سازی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تأکید بر اینکه افزایش مصرف ماهی نقش بسزایی در سلامت خانواده و جامعه دارد، خاطرنشان کرد: با فرهنگ سازی از جمله ترویج فرهنگ مصرف ماهی با جشنواره‌هایی چون طبخ آبزیان و غذاهای دریایی، سرانه افزایش پیدا می‌کند!؟

بهراملو با بیان اینکه تا پایان سال تولید بیش از ۷ هزار تن ماهی سردابی و گرم‌آبی در استان پیش‌بینی شده است تصریح کرد: تولید ماهیان زینتی و زالوی طبی نیز ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه امیدواریم تمام تلاش‌ها به امنیت غذایی پایدار و سلامت جامعه منجر شود، گفت: وجود چنین جشنواره‌هایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش خبرآنلاین استان همدان، و بنابر گزارشات مردمی، یکی از دلایل اصلی و مهم کاهش مصرف سرانه ماهی در استان، قیمت بالای این محصول و عدم توان مالی مصرف‌کنندگان در ارتباط با تهیه و مصرف این ماده غذایی، اعلام شده است!؟

هم اکنون ارزان‌ترین ماهی در استان، قزل‌آلا است، که قیمت هر کیلوگرم آن در بازار بیش از 230‪ هزارتومان است، همچنین قیمت ماهی دریایی شمال و جنوب نیز بیش از 400‪ هزارتومان در کیلوگرم است.

پس نتیجه می گیریم علت اصلی کاهش مصرف سرانه ماهی در استان، قیمت دست نیافتنی آن است!

46

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا