«خلیج فارس» قلب و یکی از نمادهای هویتی ایران است

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها «خلیج فارس» قلب و یکی از نمادهای هویتی ایران است نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۲۱:۵۷ – ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۸۹۵۱۵۴۳ ۲۱:۵۷ – ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ ۸۹۵۱۵۴۳ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها «خلیج فارس» قلب و یکی از نمادهای هویتی ایران است
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خلیج فارس را قلب و یکی از نمادهای هویتی و همزاد طبیعی و تاریخی ایران دانست.
باشگاه خبرنگاران جوان – امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برنامه خلیج فارس و یادبود شهدای اسکله شهید رجایی با حضور فرخنده جلالی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان و سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سرای اهل قلم سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد. سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم یاد جانباختگان عزیز اسکله شهید رجایی را گرامی داشت و گفت: خلیج فارس قلب و یکی از نمادهای هویتی ایران است. این خلیج همزاد طبیعی و تاریخی ایران به حساب میآید.
وی افزود: خلیج فارس، نماد مقاومت ایران است و ایران بخشی از استقلالش را مدیون مرزداران دریایی در خلیج فارس است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: ایران در چهارراه جهانی است و این چهار راه جغرافیایی، هویتی خاص را به سرزمینمان میدهد.
صالحی ادامه داد: خلیج فارس، نماد وحدت ملی ایران است و میتواند مشتها، دستها و جانها را به هم پیوند دهد، بنابراین باید به آن تعلق و توجه کرد.
وی گفت: ما باید با گونههای مختلف از نام و امنیت خلیج فارس صیانت کنیم. ایران، ایران صلح بوده و خواهد بود. خلیج فارس هم باید نماد صلح باشد و به تنشزدایی کمک کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: ما باید از پیشرفت ایران در سایه خلیج فارس صیانت کنیم.
فرخنده جلالی، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان نیز در بخش دیگری از این مراسم گفت: امسال، دبیرخانه جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس با ۳ رویکرد تقویم منابع علمی و تکمیل اسناد خلیج فارس و تولید محتوا برای کاربران فضای مجازی از نشستهای علمی فعالیت کرده است. این دبیرخانه تداوم و استمرار را سرلوحه کارهایش قرار داده است.
منصور صفتگل، نویسنده، مترجم و استاد تمام تاریخ دانشگاه تهران نیز در بخش دیگری از برنامه خلیج فارس گفت: کتاب منابع آلمانی درباره ایران دوره صفوی به ما کمک میکند که تصویر کاملتری درباره سواحل و بنادر ایران به دست آوریم و خلیج فارس را به دریای مازندران وصل میکند و از آن با تعبیر از دریا تا دریا نام میبرم.
در ادامه این نشست از پوستر جشنوارههای موضوعی خلیج فارس رونمایی شد.
احسان کامرانی، مشاور استاندار استان هرمزگان هم در بخش دیگری از برنامه مذکور گفت: خلیج فارس، تاریخ، هویت میراث جاویدان و فرهنگ ماست و ما نمیتوانیم آن را تحریف و انکار کنیم.
وی افزود: تا به حال بیش از ۲۵ هزار سند درباره خلیج فارس جمع شده است و دبیرخانه دائمی جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس در استان هرمزگان دایر است.
نماینده استاندار از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست که به آنها کمک کند تا مرکز هرمزگانشناسی را نیز فعال کنند.
احمدی مرادی، نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز در برنامه خلیج فارس گفت: خلیج فارس یک عمق ۹۰ متری دارد و میتوان از دل آن مروارید درآورد.
وی بیان کرد: هر کسی در هر جای دنیا بخواهد به نام خلیج فارس خدشهای وارد کند، ایرانیان از خردسالان گرفته تا سالخوردگان واکنش نشان میدهند.
سپس از تمبر خلیج فارس رونمایی شد و مدرک درجه یک هنری به چند تن از هنرمندان استان هرمزگان اهدا شد و از خانواده شهدا و حماسهآفرینان حادثه بندر شهید رجایی تقدیر شد.
سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار بخوانیم برای ایران در محل مصلای امام خمینی (ره) ادامه خواهد یافت. همزمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقهمندان فراهم کرده است.
منبع: ستاد خبری نمایشگاه کتاب