اجتماعی

جزییات آزادی حجت‌الاسلام قاسمیان اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان روحانی بازداشت شده زیر سایه روابط دوستانه ایران و عربستان آزاد شد.
ایرنا نوشت: برپایه این گزارش، پلیس مدینه صبح امروز پنجشنبه ۸ خرداد، در تماس با مسئولان حج و زیارت درخصوص وضعیت زائر بازداشت شده کشورمان اعلام کرد: با مساعدت مسئولان ارشد دولت عربستان، غلامرضا قاسمیان بدون ارجاع به دادگاه، در راستای روابط دوستانه دو کشور آزاد و به ایران برگشت داده شد.

روز گذشته وزیر کشور عربستان در دیدار با رئیس سازمان حج کشورمان گفت: برای حل درخواست‌های مطروحه ایران نهایت همکاری را خواهیم داشت و همه ما از روابط خوب دو کشور خرسندیم و این امر حکایت از خواست و اراده رهبران دو کشور دارد.

حجت الاسلام «غلامرضا قاسمیان» پس از انتشار اظهاراتی تصویری در مدینه منوره بازداشت شد.

پس از بازداشت او، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به فلسفه حج و ضرورت توجه به وحدت مسلمین، خصوصا در این ایام‌ به زائران توصیه کرده بود: همه باید توجه کنیم از هر اقدامی که باعث تفرقه و چنددستگی می‌شود پرهیز کنیم و سفارش همیشگی ما به زائران احترام به مقررات کشور عربستان است.

۴۷۲۳۶

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا