توقف سپاهان برابر تیم نساجی در قائمشهر

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال؛ توقف سپاهان برابر تیم نساجی در قائمشهر نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۲۲:۰۰ – ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ ۸۹۲۶۴۹۵ ۲۲:۰۰ – ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ ۸۹۲۶۴۹۵ نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال؛ توقف سپاهان برابر تیم نساجی در قائمشهر
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
تیم سپاهان برابر تیم نساجی به تساوی یک بر یک بسنده کرد و در کورس قهرمانی ۲ امتیاز ارزشمند دیگر را هم از دست داد.
باشگاه خبرنگاران جوان – تیمهای فوتبال نساجی مازندران و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته بیستوسوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت ۱۹:۰۵ امشب (پنجشنبه) در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید.
رضا شکاری در دقیقه ۴۳ روی اشتباه مدافعان نساجی صاحب موقعیت شد و پاس بینقص کاوه رضایی را تبدیل به گل اول بازی کرد. البته این پایان کار ۲ تیم در نیمه نخست نبود و در وقتهای اضافه نساجی توسط عارف رستمی در محوطه جریمه سپاهان صاحب موقعیت شد که هافبک نساجی با خطای سیاوش یزدانی متوقف شد.
پس از بازبینی صحنه توسط VAR، شاگردان میلوشوویچ صاحب ضربه پنالتی شدند که کوین یامگا در دقیقه ۷+۴۵ گل تساوی نساجی را به ثمر رساند. گل کوین یامگا بعد از مهار ضربه پنالتی که خودش زده و توسط پیام نیازمند مهار شده بود، به ثمر رسید.
در نیمه دوم مسابقه گرچه سپاهان بیشتر توپ و میدان را در اختیار داشت، اما راه به جایی نبرد و در نهایت به نتیجه تساوی یک – یک در خانه نساجی مازندران رضایت داد.
سپاهان در این دیدار ۲ گل دیگر هم به ثمر رساند که به دلیل آفساید مردود اعلام شدند. شاگردان کارترون که هفته گذشته هم در اصفهان مقابل استقلال خوزستان متوقف شده بودند، در دومین بازی پیاپی این بار در قائمشهر مقابل نساجی به تساوی رسیدند تا ۲ امتیاز حساس دیگر در کورس قهرمانی از دست بدهند.
تیم سپاهان با این تساوی ۴۶ امتیازی شد و با ۲ بازی بیشتر از تیم تراکتور در صدر جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفت. از آن طرف، تیم نساجی ۲۰ امتیازی شد و در رتبه پانزدهم جدول رده بندی باقی ماند.