اجتماعی

انتقاد تند از نصب گسترده تصاویر زاکانی در شهر و نماز جمعه/ عضو شورا: بودجه شهر صرف حکمرانی نمایشی می‌شود

به گزارش خبرآنلاین از ایرنا، مهدی اقراریان در صحن علنی شورای شهر تهران گفت: «چند روز گذشته با پدیده‌ای در حوزه هزینه‌ها مواجه شدم که برداشت من این است که این اقدامات احتمالاً بدون اطلاع آقای دکتر زاکانی انجام می‌گیرد. اقدامی در شهرداری با عنوان «قهرمان شهر» صورت گرفته و مشاهده می‌کنیم عکس آقای دکتر زاکانی را به‌طور گسترده روی عرشه‌ها و بیلبوردهای شهر منتشر کرده‌اند. در نماز جمعه نیز مشاهده می‌کنیم روزنامه همشهری به‌صورت رایگان چاپ و بین نمازگزاران توزیع می‌شود و باز هم تصویری بزرگ از آقای دکتر زاکانی در آن چاپ شده است.»

او ادامه داد: «دیروز از یکی از مناطق عبور می‌کردم و دیدم روی عرشه پلی که مقابل شهرداری آن منطقه قرار دارد، تصویری از شهردار منطقه را نصب کرده‌اند. من پیش‌تر درباره حکمرانی نمایشی مفصل صحبت کرده‌ام، اما متأسفانه شاهد هستیم که برخی به‌صراحت مطرح می‌کنند جریان مستقر در شهرداری تهران هستیم و قرارگاه مشترکی ایجاد کرده‌ایم برای اینکه آقای دکتر زاکانی در شهرداری تهران بمانند».

اقراریان گفت: «تقاضا و تذکر من این است که پولی را که به سختی تهیه می‌کنیم، با وجود مشکلات موجود، باید صرف امور واقعی شود. این پولی که با سختی تهیه می‌شود، به جای اینکه برای خودتان و به نفع خودتان صرف شود، اگر می‌خواهید دوره بعد آقای زاکانی شهردار تهران شود و جریان سیاسی‌تان در هیئت حاکمه شهرداری باقی بماند، بهتر است به جای حکمرانی نمایشی، آن را صرف پروژه‌ها کنید.»

عضو شورای شهر تهران گفت: «میلیاردها تومان در صدا و سیما هزینه می‌شود تا کارنامه موفقی ارائه شود. حرف من این است که اگر این پول را صرف انجام کار واقعی برای مردم کنید، قطعاً اثرگذاری بیشتری خواهد داشت. این پول‌ها باید صرف خدمت به مردم شود، نه آینده سیاسی بعضی جریان‌ها.»

233233

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دکمه بازگشت به بالا