آدان گزینه اصلی دروازه استقلال شد

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال آدان گزینه اصلی دروازه استقلال شد نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF ۱۰:۴۷ – ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ۹۰۵۶۷۳۰ ۱۰:۴۷ – ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ ۹۰۵۶۷۳۰
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال آدان گزینه اصلی دروازه استقلال شد
نظر دادن اشتراک گذاری دانلود PDF
دروازه بان اسپانیایی تیم فوتبال استقلال تهران بار دیگر به گزینه اصلی درون چهارچوب دروازه این تیم تبدیل شد.
باشگاه خبرنگاران جوان؛ روژیار شعبانی خواه – تیم فوتبال استقلال شامگاه سهشنبه ۲۸ بهمن در مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ با نتیجه شکست برابر تیم الحسین اردن، از مسابقات کنار رفت و پرونده حضورش در این دوره بسته شد.
ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال پس از این دیدار، عملکرد فردی برخی از بازیکنان را ناکافی دانست و تأکید کرد اشتباهات فردی نقش تعیینکنندهای در نتیجه مسابقه داشته است.
حبیب فرعباسی، دروازهبان استقلال که در این دیدار در ترکیب اصلی بود، نمایش ضعیفی ارائه داد. گل تساوی الحسین روی اشتباه مشترک خط دفاع و دروازهبان به ثمر رسید؛ توپ به شکل ناقص دفع شد و بازیکن حریف از فرصت استفاده کرد تا جریان مسابقه به سود نماینده اردن تغییر یابد.
با پایان این مسابقه، کاروان استقلال بلافاصله راهی تهران شد تا تمرکز خود را روی رقابتهای داخلی معطوف کند. شاگردان ساپینتو باید روز یکشنبه ۳ اسفند در چارچوب لیگ برتر به مصاف تیم خیبر بروند و کادر فنی از هماکنون برنامهریزی برای این مسابقه را آغاز کرده است.
آنتونیو آدان، دروازهبان اسپانیایی استقلال که هفتههای گذشته نیمکتنشین بود، بار دیگر شانس حضور در ترکیب اصلی را به دست آورده و احتمالاً مقابل خیبر از ابتدا به میدان میرود. این تغییر در دروازه، نشاندهنده تصمیم کادر فنی برای ایجاد شوک و افزایش تمرکز در خط دفاعی تیم است.



